Woonverzekering Bronkhorst Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €6,20 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van deze website vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Bronkhorst. Jouw woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle grote partijen zoals EAG Assuradeuren en ZLM die schade als gevolg van brand, bliksem, vandalisme, water (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Bronkhorst mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou bijv. storm, inbraak, vandalisme, water, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een stukke televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals platenspeler of salontafel? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Bronkhorst? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten gaan voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als Bruns ten Brink + REAAL Verzekeringen zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Check ook: Blesdijke verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-bronkhorst


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Bronckhorst? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een schuurtje zijn inbegrepen. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Veel hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. schade door wateroverlast en brandblussing. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Roken in huis of een oververhitte frituurpan? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Brandschade aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Bronkhorst kan iedereen gebeuren. Flipperen of de babbeltruc, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade ten gevolge van een inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen handel je af met de opstalverzekering, en gestolen spullen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Indirecte neerslag en loslatende kit. Je kunt last krijgen van een onbruikbare droger. In de regel worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de condities van de polis en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Een enkele keer ondervinden we een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte goot. Meestal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot circa €270.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Bronkhorst
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Op deze pagina vind je een handig stappenplan. Verzeker meteen het huis in Bronkhorst probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die passen bij jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Bronkhorst

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Bronkhorst uitbreiden met enkele nuttige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina doorzoek je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Almen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen geen gek idee. Deze mogelijke zekerheid staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: zaken als een aquarium of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een filmcamera of gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk beschik je al over een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Bronkhorst

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan bezittingen en letselschade. Voorbeelden zijn een vlek in de vloer & geneesmiddelen. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen staan jou bij van €950.000 tot zo’n €2.800.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering heb je al vanaf €2,75 (per maand). Check ook Turien en Co.

Rechtsbijstandverzekering Bronkhorst
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met de gemeente of conflict met aannemer. In dat geval is het prettig dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan grofweg 4 pakketten.

 • Consument (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Module Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf €36,15 tot €38,35 p/maand in mei 2024). Het tarief komt tot stand door het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Bronkhorst vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering