Woonverzekering Limbricht Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €8,30 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Dankzij onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Limbricht. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke bedrijven als bijv. FBTO en REAAL Verzekeringen die schade door o.a. water, bliksem, vandalisme, brand afdekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Limbricht februari 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door inbraak, vandalisme, diefstal, brand, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een gestolen computer. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als spelcomputers of laptop? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Limbricht? Begin direct met à la minute’onze vergelijker! In de regel doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders nemen een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket zie je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Aanbieders als ABN AMRO en Interpolis hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Langbroek verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-limbricht


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Sittard-Geleen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn inclusief. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. De meeste hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door brand en ontploffing. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een defecte magnetron? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Schade van jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Limbricht is altijd een risico. De Bulgaarse methode of sloten hacken, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade aan jouw huis wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Storm / een kapot aquarium. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare wasmachine. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd met jouw inboedel/opstalverzekering. Download de polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Incidenteel hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schoorsteen. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een hoog eigen risico oplopend tot €380.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Limbricht
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Onderstaand stuit je op bruikbare info. Verzeker jouw de woning in Limbricht zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor flat). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Limbricht

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Limbricht complementeren met verschillende belangrijke aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder vind jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Hoornaar afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen aan te raden. Deze extra dekkingis er in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: zaken als een aquarium of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een laptop laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een navigatieapparaat of jouw golfspullen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls heb jij ook een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Limbricht

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan personen. Je kunt denken aan een kapotte laptop en ambulancevervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten vergoeden bedragen van €1.100.000 tot zo’n €4.350.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,60 per maand. Bekijk ook Verzekeruzelf.nl dekking.

Rechtsbijstandverzekering Limbricht
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Denk aan sociale wetgeving en geschil met de overheid over woonsituatie. Hierbij kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit enkele mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woon-module (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeersconflicten (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van de verzekeraars variëren significant (vanaf €30,45 tot en met €30,15 per maand in februari 2024). De premie vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Limbricht op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?