Opstalverzekering vergelijken Direct een voordelige woonverzekering afsluiten!

Verzekeringen zijn niet altijd eenvoudig. Woonverzekeringspakket.nl wil het afsluiten van verzekeringen zo eenvoudig mogelijk maken. Vergelijk zelf en sluit online je verzekering af. Het kan binnen enkele minuten en je kan vaak flink besparen! Heeft u een huis gekocht of bent u gaan samenwonen? Of gaat u uw inboedel vernieuwen? Kijk dan eens naar de woonverzekeringen van Univé. U sluit bij ons voordelig een verzekering af voor uw woonhuis, inboedel of kostbaarheden. En u regelt alles heel eenvoudig online. Uiteraard helpen we u ook graag verder op het Univé-kantoor bij u in de buurt. En heeft u woonschade? Dan kunt u die vaak online melden. Een woning kopen is een grote stap; de meeste mensen doen dit ook maar twee of drie keer in hun leven. Bij de aankoop van een woning maakt u belangrijke keuzes op het gebied van uw hypotheek, geldverstrekker en andere zekerheden. U zorgt immers graag goed voor uw huis! Het afsluiten van diverse verzekeringen is onderdeel van deze zorg en wordt soms zelfs verplicht gesteld door de geldlener.

Let op: glas in ramen en deuren wordt doorgaans niet gedekt met de opstalverzekering. Hiervoor is er een aanvullende glasverzekering.

Opstalverzekering vergelijken mei 2024

Mocht dit laatste niet het geval zijn, kan het evengoed verstandig zijn om een woonverzekering af te sluiten. Uw woning en vooral de spullen daarin zijn nu eenmaal van waarde. De twee belangrijkste verzekeringen op dit gebied zijn de opstalverzekering (woonhuisverzekering) en de inboedelverzekering. Kort gezegd behoren alle elementen die aard- en nagelvast zitten tot het woonhuis en vallen daarmee onder de opstalverzekering.

Uw huis is een kostbaar bezit. Net als uw inboedel. Bij een onverhoopte calamiteit kunnen de kosten voor herstel of vervanging enorm oplopen. Dan is het belangrijk dat u goed bent verzekerd en niet voor de verrassing komt te staan dat u bent onderverzekerd! Bekijk nu direct welke opstalverzekeringen er zijn voor mei 2024 en sluit een polis af die past bij u en uw wensen!

Woonpakketverzekering afsluiten? Vergelijk de goedkoopste verzekeringspakketten!