Woonverzekering Hemelum Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €6,15 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Dankzij onze vergelijker ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Hemelum. De woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk meteen alle populaire partijen als bijv. Huis In Eén Verzekeringen en London Verzekeringen die schade als gevolg van bliksem, water, brand, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Hemelum juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld storm, vandalisme, diefstal, brand, water. Denk bijvoorbeeld aan schade aan computers. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als kapstok of brommers? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Hemelum? Begin direct met vandaag nog onze vergelijker! In veel gevallen doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen nemen een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als DAK of SNS faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Harkema verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hemelum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Súdwest-Fryslân? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn verzekerd. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 of roet. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of keukenbrand? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Hemelum kan iedereen gebeuren. De gaatjesboormethode of hengelen, het kan op zoveel manieren. Jouw schade n.a.v. een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis regel je d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Extreme regenval en Een defecte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn een kapotte droger. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Incidenteel ondervinden we een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte ruiten. Veelal is het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot circa €580.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Hemelum
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hieronder vind je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw woning in Hemelum moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Hemelum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Hemelum completer maken met een aantal nuttige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina tref jij praktische info (of bekijk woonverzekering Exloo afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze extra polis betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: aquaria, spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Logischerwijs geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een smartphone + jouw golfspullen. Waak voor oververzekering: misschien heb je al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Hemelum

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: vlekken op kleding en het eigen risico van de andere partij. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.250.000 tot ruim €4.000.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,05 (betaling per maand). Wellicht interessant: Nederlanden van Nu pakket.

Rechtsbijstandverzekering Hemelum
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. een product dat je gekocht hebt & conflict met verhuurder. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden grofweg 4 modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies lopen sterk uiteen (startend vanaf €34,55 t/m €37,60 per maand in juli 2024). Deze prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Hemelum vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?