Woonverzekering Sint-Oedenrode Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €6,25 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van de vergelijkingstool achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Sint-Oedenrode. Het concept woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle grote partijen als Centraal Beheer en Zelf die schade door o.a. water, vandalisme, bliksem, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Sint-Oedenrode juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijv. water, brand, diefstal, inbraak, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een stukke koelkast. Met inboedel bedoelen we alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als lampen en salontafel? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Sint-Oedenrode? Begin direct met vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In een verzekeringspakket vind je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals EAG Assuradeuren en London Verzekeringen bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Schelluinen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-sint-oedenrode


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Sint-Oedenrode? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inclusief. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Veel hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Via een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als aanrijding of aanvaring en roet. Bij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of gaslekken? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Schade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Sint-Oedenrode is altijd een risico. Gaatjes boren of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken loopt met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkend dag of het stukvriezen van CV-buizen. Typische schade is een kapotte vloer. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Download de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door een lek dag. Meestal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot wel €325.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Sint-Oedenrode
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hieronder stuit je op bruikbare info. Verzeker direct jouw onderkomen in Sint-Oedenrode moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Sint-Oedenrode

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Sint-Oedenrode nog persoonlijker maken met meerdere praktische aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop spot je nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Paasloo afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is dan vaak interessant. Deze extra verzekering verzekert bij gebroken glas. Let op: zaken als een aquarium of iPads tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere filmapparatuur of drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht bezit jij al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Sint-Oedenrode

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een vlek in de vloer en ook ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.450.000 oplopend tot €2.550.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,00 (per maand). Check ook Nationale Nederlanden dekking.

Rechtsbijstandverzekering Sint-Oedenrode
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. een product dat je gekocht hebt en conflict over verzekering. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn een aantal verschillende pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Module Wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf circa €33,10 tot wel €35,20 p/maand in juni 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Sint-Oedenrode online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering