Woonverzekering Melderslo Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €9,60 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van onze vergelijker ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Melderslo. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle bekende bedrijven als bijv. Ditzo en Klaverblad die schade als gevolg van inbraak, brand, vandalisme, water afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Melderslo juni 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere water, storm, vandalisme, inbraak, diefstal. Je kunt dan denken aan schade aan sieraden. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als serviesgoed en dressoir? We onderscheiden 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Melderslo? Open à la minute’de vergelijkingstool. Meer en meer doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket vind je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel is dit alles te combineren met motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als Generali + Zelf faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Lunteren verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-melderslo


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Horst aan de Maas? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als schuur zijn verzekerd. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als aanrijding of aanvaring en brandblussing. In het geval van een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of vlam in de pan? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Schade van jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Melderslo kan ook bij jou thuis gebeuren. De afbreekmethode of de hengelmethode, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost n.a.v. een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan de woninggaat d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Storm en een lekkende kraan. Je kunt dan denken aan schade als hemelwater schade. Meestal wordt deze schade gedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Open de polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Heel soms ondergaan wij een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Je kunt denken aan een kapotte goot. Doorgaans betreft het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot circa €475.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Melderslo
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Onderstaand ontdek je een handig stappenplan. Verzeker direct de woning in Melderslo moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Melderslo

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Melderslo aanvullen met diverse interessante aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna lees je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Klijndijk afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen geen gek idee. Deze nieuwe moduleverzekert bij gebroken glas. Tip: zaken als een aquarium of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Limburg). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een tablet en een muziekinstrument. Let op oververzekering: mogelijkerwijs bezit jij al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Melderslo

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een deuk in de auto of kosten van een ziekenhuis. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten verzekeren een bedrag variërend van €1.200.000 oplopend tot €3.650.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €3,20 p/maand. Ga verder naar Allianz pakket.

Rechtsbijstandverzekering Melderslo
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld salarisaanpassing & conflict over reparatie auto. Dan is het belangrijk dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn allerlei modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen (bijv. ontslag)
 • Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (startend vanaf €24,50 tot €38,10 p/maand in juni 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Melderslo online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering