Woonverzekering Holwerd Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €8,85 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je verzekerd bent. Met behulp van deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Holwerd. De woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle bekende partijen zoals EAG Assuradeuren en Lancyr die schade als gevolg van storm, inbraak, water, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Holwerd mei 2024

Via een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Wat voor schade? Nou o.a. brand, storm, vandalisme, inbraak, water. Dit kan bijv. gaan om beschadigingen aan het interieur. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op zaken als levensmiddelen of linnen- en beddengoed? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Holwerd? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Generali + Univé hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Hellouw verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-holwerd


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Dongeradeel? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door stormschade en diefstal. Via een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een gevallen strijkbout? Brand kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een inbraak in Holwerd kan ook jou gebeuren. De Bulgaarse methode of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. Jouw schade vanwege inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis handel je af via de opstal, en ontvreemde zaken worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Veel neerslag en een kapotte leiding. Je kunt last krijgen van schade aan het dak. In de regel wordt dit afgedekt d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Incidenteel hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door scheuren in het metselwerk. Vaak gaat het om schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico die oploopt tot €620.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Holwerd
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Op deze pagina ontdek je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw huis in Holwerd probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Holwerd

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Holwerd aanvullen met verschillende interessante aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna vind jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Geldrop afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze extra moduleis er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: spiegels, aquaria of smartphones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Check in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • De iPad laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een tablet en een rollator. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht heb je al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Holwerd

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan kapotte apparatuur & smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules staan jou bij van €1.500.000 tot €4.300.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,70 (betaling per maand). Wellicht interessant: Aon Direct dekking.

Rechtsbijstandverzekering Holwerd
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil over een consumentenovereenkomst of huur- en verhuurgeschillen. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Module Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Module verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (vanaf circa €32,55 tot wel €35,80 per maand in mei 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Holwerd op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?