Woonverzekering Hooge Mierde Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €4,35 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze pagina vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Hooge Mierde. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle bekende aanbieders zoals ASR Verzekeringen en Univé die schade zoals inbraak, brand, bliksem, vandalisme afdekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Hooge Mierde juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Dan kun je denken aan schade door o.a. water, vandalisme, diefstal, brand, storm. Je kunt dan denken aan beschadigingen aan het interieur. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als serviesgoed en sofa? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Hooge Mierde? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. Meer en meer doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In het verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand. Verzekeringsbedrijven als Bruns ten Brink of ZLM hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Check ook: Hengelo verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-hooge-mierde


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Reusel-De Mierden? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bekende hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door windstormen (vanaf windracht 7) of olie. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of keukenbrand? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Brandschade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Hooge Mierde is altijd een risico. De takjesmethode of sloten hacken, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade door een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan de woningloopt middels de opstal, en gestolen bezittingen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige regenval en een kapotte leiding. Een mogelijke schadepost is onbruikbare apparatuur. In de regel wordt dit afgedekt door de inboedel- of opstalverzekering. Open de polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. ontbrekende dakpannen. Vaak resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot wel €275.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Hooge Mierde
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hier bekijk je meer informatie. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Hooge Mierde probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Hooge Mierde

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag de woonverzekering in Hooge Mierde completer maken met extra interessante aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop vind je praktische info (of bekijk woonverzekering Gennep afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze nieuwe polis staat je bij bij gebroken glas. Advies: aquaria, spiegels en tablets tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Lees de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • de hond springt iemand omver
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een iPad of jouw golfspullen. Let op oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Hooge Mierde

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en letselschade. Onder andere behang dat moet worden vervangen en ook kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag vanaf €1.000.000 tot €4.950.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,80 per maand. Bekijk ook Ditzo dekking.

Rechtsbijstandverzekering Hooge Mierde
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan conflict met het UWV en geluidsoverlast. Dan is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een autodealer)

De premies per maand lopen sterk uiteen (beginnend bij €24,50 oplopend tot €30,65 p/maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Hooge Mierde voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering