Woonverzekering Gennep Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €9,70 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Gennep. Een woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle bekende partijen zoals bijvoorbeeld Bovag en Turien en Co die schade als gevolg van water, brand, storm, bliksem verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Gennep juni 2024

Met een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door onder andere water, brand, diefstal, vandalisme, inbraak. Dit kan bijv. gaan om schade aan je smartphone. De definitie van inboedel is alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als platenspeler en tablet? Op dit gebied zijn er drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Gennep? Begin direct met vandaag nog de vergelijkingstool. In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket tref je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals Delta Lloyd en London Verzekeringen hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Farmsum verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-gennep


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Gennep? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn inclusief. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Alle grote hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als waterschade of poging tot inbraak. Dankzij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of spelen met vuur? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Brandschade aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Gennep is altijd een risico. De Flippermethode of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade n.a.v. inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis gaat via de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan de dakgoot of gesprongen leidingen. Een mogelijke schadepost is een kapotte droger. Meestal worden de kosten betaald middels de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. schade aan het dak. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €595.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Gennep
Wil jij een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Op deze pagina ontdek je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw onderkomen in Gennep eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Gennep

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Gennep completer maken met verschillende nuttige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder doorzoek jij bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Deventer afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is dan aan te raden. Deze mogelijke zekerheid is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: een mooie spiegel en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Check in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Uiteraard geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld filmapparatuur & sportuitrusting. Let op oververzekering: mogelijk heb je al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Gennep

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een vlek op een meubel en fysiotherapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.550.000 tot zo’n €3.450.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €4,10 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ASR Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Gennep
De rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij medische fout & verhalen van schade. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn meerdere opties.

 • Consument (bijv. conflict over adoptie)
 • Werk & Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Module verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies per maand lopen sterk uiteen (beginnend bij €26,60 t/m €25,35 p/maand in juni 2024). Het tarief komt tot stand door de modules, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Gennep vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering