Woonverzekering Vroomshoop Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €8,55 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Aan de hand van de vergelijkingstool tref je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Vroomshoop. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle erkende verzekeraars als bijv. Allsecur en InShared die schade veroorzaakt door storm, water, brand, bliksem afdekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Vroomshoop juni 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door water, diefstal, vandalisme, inbraak, storm. Je kunt dan denken aan contant geld en waardebonnen. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals meubelen of salontafel? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Vroomshoop? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket tref je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met huisdierenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering. Verzekeraars als Ditzo + OHRA hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Vegelinsoord verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-vroomshoop


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Twenterand? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een volière zijn afgedekt. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bekende hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Via een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten n.a.v. waterschade en schroeischade. Dankzij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een defect strijkapparaat? Brand in huis kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Schade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Vroomshoop is altijd een risico. De afbreekmethode of hengelen, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade vanwege inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis gaat met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak of een kapot waterbed. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare wasmachine. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Download de laatste polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden ondergaan wij een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schutting. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €435.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Vroomshoop
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Onderstaand bekijk je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw huis in Vroomshoop zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Vroomshoop

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Tip: men mag deze woonverzekering in Vroomshoop uitbreiden met een paar handige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina bekijk je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Stadskanaal afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen geen gek idee. Deze mogelijke polis staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Advies: spiegels, aquaria of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een iPad & gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb je al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Vroomshoop

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan besmeurde meubels & kosten voor medicatie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen verzekeren een bedrag variërend van €1.200.000 tot €4.550.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,55 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: SNS.

Rechtsbijstandverzekering Vroomshoop
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. conflict met een ziekenhuis en afgenomen rijbewijs. Daarbij kan het prettig zijn dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomensconflicten (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €38,45 oplopend tot €35,05 per maand in juni 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Vroomshoop vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering