Woonverzekering De Meern Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €4,95 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van de verzekeringsvergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in De Meern. Het concept woonverzekering is een term voor een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle populaire partijen zoals bijvoorbeeld HEMA en London Verzekeringen die schade door o.a. brand-, storm en waterschade afdekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in De Meern juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door onder andere inbraak, vandalisme, water, storm, brand. Je kunt dan denken aan kapotte meubels. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als pannen of zonnepanelen? We onderscheiden 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering De Meern? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. In veel gevallen werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders nemen een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In een verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als BLG wonen + London Verzekeringen zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Buitenpost verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-de-meern


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Utrecht? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een 2e woning zijn inbegrepen. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Veel hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Via een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als schade door storm en schade door regen. Via een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of brandstichting? Brand kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Diefstal in De Meern is altijd een risico. Openwrikken of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade naar aanleiding van inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken gaat middels de opstal, en gestolen spullen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige regenval of het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt last krijgen van een kapotte vriezer. In de regel wordt dit afgedekt met jouw opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Af en toe ondergaan wij een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte gevel. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot wel €555.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in De Meern
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hierna stuit je op meer informatie. Verzeker vandaag nog het huis in De Meern eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die matchen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in De Meern

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Handig: je kunt de woonverzekering in De Meern uitbreiden met een paar nuttige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder spot je bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Baneheide afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in dat geval aan te raden. Deze mogelijke dekkingverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: aquaria, spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Check in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle denkbare schades. Dus ook schades van eigen hand. Uiteraard gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een laptop laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Utrecht). Hierbij gaat het dan om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een iPad en sieraden. Let op oververzekering: mogelijk bezit jij al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in De Meern

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan spullen en persoonlijk letsel. Denk dan aan krassen op de auto of het eigen risico van de andere partij. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.100.000 tot ruim €4.300.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,30 (betaling per maand). Wellicht interessant: REAAL Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering De Meern
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij conflict met een keukenhandel & conflict over pensioenuitkeringen. Dan wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden allerlei modules.

 • Consument & wonen (bijv. een webshop die niet levert)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Module verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf €37,55 tot en met €24,00 p/maand in juli 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering De Meern op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering