Woonverzekering Gaastmeer Opstal- en inboedelverzekering, al voor €9,00 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van deze pagina tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Gaastmeer. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle bekende verzekeraars zoals Bovag en Independer die schade veroorzaakt door vandalisme, storm, water, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Gaastmeer juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Wat voor schade? Nou bijv. vandalisme, storm, brand, water, inbraak. Je kunt dan denken aan schade aan keukenapparatuur. De definitie van inboedel is alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als magnetron of warmtepomp? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Gaastmeer? Open à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel is dit alles te combineren met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als Aegon en InShared faciliteren eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Emmeloord verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-gaastmeer


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Súdwest-Fryslân? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn verzekerd. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Via een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als brand of ontploffing. In het geval van een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een schoorsteenbrand? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Gaastmeer is altijd een risico. De Bulgaarse methode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt naar aanleiding van een inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan de woninghandel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekke dakgoot en een lekkende leiding. Je kunt last krijgen van een kapotte wasmachine. In de regel worden de kosten betaald door de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zelden ondergaan wij een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte goot. Vaak is het schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoger eigen risico tot om en nabij de €390.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Gaastmeer
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hierna ontdek je meer informatie. Verzeker direct jouw onderkomen in Gaastmeer probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Gaastmeer

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Gaastmeer nog persoonlijker maken met additionele interessante aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder lees jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering De Schiphorst afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen de moeite. Deze additionele modulestaat garant bij gebroken glas. Goed om te weten: aquaria, spiegels en iPads tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een laptop + een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: wellicht heb jij ook een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Gaastmeer

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan spullen en letselschade. Onder andere besmeurde meubels en kosten op medisch gebied. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen vergoeden bedragen vanaf €1.300.000 tot zo’n €3.050.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €2,50 p/maand. Ga verder naar BLG wonen polis.

Rechtsbijstandverzekering Gaastmeer
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over arbeidsvoorwaarden & conflict met de buren. Hierbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (beginnend bij €37,95 oplopend tot €26,95 per maand in juli 2024). Het tarief hangt af van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Gaastmeer online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?