Woonverzekering Oldemarkt Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €9,10 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de verzekeringsvergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Oldemarkt. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle populaire verzekeraars als bijv. Centraal Beheer en Interpolis die schade veroorzaakt door inbraak, brand, storm, bliksem vergoeden.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Oldemarkt juni 2024

Middels de inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijv. inbraak, storm, vandalisme, water, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. schade aan sieraden. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als koelkast of sjaals? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Oldemarkt? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. In veel gevallen doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals Delta Lloyd + REAAL Verzekeringen zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Nijkerk verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oldemarkt


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Steenwijkerland? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn inbegrepen. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Bekende hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. blikseminslag en ontploffing. Meer zekerheid? Met een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of vlam in de pan? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Oldemarkt kan ook jou gebeuren. De takjesmethode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt door inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan jouw woning handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Indirecte neerslag of een lekkende leiding. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte koelkast. Gewoonlijk wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw voorwaarden van de polis om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Een enkele keer ondergaan wij een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. ontbrekende dakpannen. Vaak is het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een hoog eigen risico die oploopt tot €620.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Oldemarkt
Binnen een paar minuten een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hierna bekijk je meer informatie. Verzeker jouw de woning in Oldemarkt eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Oldemarkt

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Oldemarkt completer maken met additionele praktische aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina doorzoek je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Markenbinnen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezede moeite. Deze unieke polis is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: aquaria, spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een telefoon laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Overijssel). We spreken hier van bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur & gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk heb je al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oldemarkt

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een kapotte laptop & therapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.500.000 tot ruim €4.800.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €4,10 per maand. Bekijk ook OHRA afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Oldemarkt
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Denk aan conflict met bedrijven of conflict over reparatie auto. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit grofweg 4 opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomensconflicten (bijv. salarisaanpassing)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (denk aan conflict over reparatie auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (beginnend bij €33,70 tot wel €26,80 per maand in juni 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Oldemarkt afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?