Woonverzekering Klundert Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €4,00 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Dankzij deze pagina vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Klundert. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle bekende aanbieders als bijv. FBTO en InShared die schade door o.a. brand, bliksem, inbraak, storm afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Klundert juni 2024

Via een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is onder andere water, storm, brand, vandalisme, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een defecte TV. Met inboedel bedoelen we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals afwasmachine en koffers? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Klundert? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. In de regel doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In een verzekeringspakket tref je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Delta Lloyd + Univé faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Ittervoort verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-klundert


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Moerdijk? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn afgedekt. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Veel hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door storm vanaf windkracht 7 of poging tot inbraak. Bij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een oververhitte elektrische deken? Brand in de woning kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Klundert kan ook jou overkomen. Insluipen of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. De kostenpost vanwege inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken loopt met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine of Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn een kapotte koelkast. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd met jouw opstal- of inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Je kunt denken aan kapotte dakpannen. Veelal is het schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot wel €470.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Klundert
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hieronder tref je bruikbare info. Verzeker direct het huis in Klundert moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld twee-onder-een-kapwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Klundert

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: je kunt de woonverzekering in Klundert complementeren met extra belangrijke aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina check jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Heenvliet afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezeaan te raden. Deze nieuwe modulestaat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: zaken als een aquarium of iPhones tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over een meubel van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een fotocamera en een kinderwagen. Waak voor oververzekering: mogelijk heb jij ook een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Klundert

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en letselschade. Voorbeelden zijn krassen op de auto + kosten voor medicatie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen vergoeden bedragen variërend van €1.050.000 tot zo’n €4.700.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is beschikbaar vanaf €3,35 (betaling per maand). Wellicht interessant: ABN AMRO pakket.

Rechtsbijstandverzekering Klundert
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een ziekenhuis en geschillen met de buren. In dat geval kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit enkele pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Module werk (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Module verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (vanaf circa €38,65 tot wel €26,60 per maand in juni 2024). Het tarief wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Klundert vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering