Woonverzekering Gasteren Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,15 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van onze vergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Gasteren. De woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle bekende partijen waaronder ABN AMRO en Independer die schade veroorzaakt door storm, inbraak, vandalisme, water dekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Gasteren maart 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is o.a. diefstal, brand, inbraak, vandalisme, water. Je moet dan denken aan bijv. schade aan sieraden. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op spullen als vloerbedekking en kostuums? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Gasteren? Begin direct met meteen onze vergelijker! In de regel gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In een verzekeringspakket tref je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Huis In Eén Verzekeringen en Lancyr verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Erica verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-gasteren


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Aa en Hunze? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door storm vanaf windkracht 7 en schroeischade. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of keukenbrand? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Schade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Gasteren kan iedereen gebeuren. De Flippermethode of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade door inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woninggaat via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige regenval / Een defecte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is hemelwater schade. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed via de inboedel/opstalverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden ondergaan wij een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door beschadigde gevel. Vaak betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico oplopend tot €340.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Gasteren
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina stuit je op een aantal stappen. Verzeker vandaag nog het huis in Gasteren zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle polissen die passen bij jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Gasteren

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Gasteren uitbreiden met enkele handige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina spot jij bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Deest afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in dat geval geen gek idee. Deze mogelijke verzekering verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: aquaria, spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Check in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle denkbare schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). We spreken hier van spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een iPad of drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls heb je al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Gasteren

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een kapotte vaas & het eigen risico van de andere partij. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.300.000 tot €2.800.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,05 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: InShared polis.

Rechtsbijstandverzekering Gasteren
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld erfrechtgeschillen en conflict met een autodealer. Dan wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit allerlei modules.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Werk (bijv. ontslag)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met makelaar)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €37,70 oplopend tot €26,40 per maand in maart 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Gasteren op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering