Woonverzekering Deest Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €7,05 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van onze vergelijker ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Deest. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle erkende maatschappijen zoals Aon Direct en Unigarant die schade veroorzaakt door diefstal of brand verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Deest juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Je bent gedekt tegen schade door o.a. brand, storm, vandalisme, inbraak, water. Je kunt dan denken aan een kapotte wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als pannen of tuingereedschap? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Deest? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In een verzekeringspakket vind je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als ASR Verzekeringen en ING hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Chaam verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-deest


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Druten? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn inbegrepen. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Veel hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door brand en ontploffing. Bij een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Deest kan iedereen gebeuren. De afbreekmethode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost ten gevolge van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan de woninghandel je af middels de opstal, en gestolen bezittingen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekke dakgoot en een lek waterbed. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vloer. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Je kunt denken aan een kapot dak. Doorgaans resulteert het in schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot circa €665.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Deest
Direct een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Onderstaand vind je meer informatie. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Deest zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Deest

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Advies: men mag deze woonverzekering in Deest nog persoonlijker maken met diverse belangrijke aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand vind jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Beerzerveld afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval geen gek idee. Deze mogelijke polis staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: zaken als een aquarium of tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Wel wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een laptop en drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien bezit jij al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Deest

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan personen. Onder andere een kapotte telefoon en ook therapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen bieden een dekking vanaf €1.300.000 tot €3.800.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €4,05 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Ditzo polis.

Rechtsbijstandverzekering Deest
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. tuchtzaken & conflict met een schadehersteller. Dan kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (startend vanaf €32,30 t/m €31,10 per maand in juni 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de modules, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Deest voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering