Woonverzekering Havelte Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €7,65 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van onze vergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Havelte. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle grote bedrijven als bijv. FBTO en ZLM die schade zoals waterschade of inbraak dekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Havelte juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door water, vandalisme, diefstal, storm, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. schade aan kleding. De definitie van inboedel is alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als vitrages en tassen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Havelte? Begin direct met à la minute’onze vergelijker! In de regel gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zitten doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aon Direct + London Verzekeringen hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Groessen verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-havelte


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Westerveld? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn verzekerd. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Alle grote hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door hagelschade of schroeischade. In het geval van een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een kapotte koelkast? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Brandschade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Havelte kan ook jou overkomen. De afbreekmethode of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. De kostenpost door inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis wordt afgehandeld middels de opstal, de spullen die je kwijt bent lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan het dak of gesprongen leidingen. Een mogelijke schadepost is kapotte apparatuur. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd via de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Denk maar aan missende dakpannen. Veelal resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een verhoogd eigen risico oplopend tot €640.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Havelte
Meteen een woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hier bekijk je bruikbare info. Verzeker vandaag nog de woning in Havelte zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Havelte

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Havelte aanvullen met enkele belangrijke aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand check je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Eldersloo afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze mogelijke dekkingbetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een vaas laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een tablet en een kinderwagen. Je bent al gauw oververzekerd: misschien beschik je al over een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Havelte

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen of kosten voor medicatie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan jou bij variërend van €1.450.000 tot €2.850.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,10 p/maand. Ga verder naar Independer afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Havelte
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan reorganisatie en ingevorderd rijbewijs. Dan is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit verschillende varianten.

 • Consument (bijv. conflict met een bank)
 • Werk & Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeersconflicten (bijv. verhalen van schade)

De premies schommelen nogal (vanaf zo’n €35,10 tot en met €29,20 per maand in juli 2024). De premie komt tot stand door de modules, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Havelte online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?