Woonverzekering Eldersloo Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €6,80 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van deze website achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Eldersloo. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle landelijke aanbieders zoals bijvoorbeeld ASR Verzekeringen en Lancyr die schade veroorzaakt door storm, inbraak, brand, bliksem verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Eldersloo mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door inbraak, diefstal, brand, vandalisme, water. Je kunt dan denken aan schade aan de keuken. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals spelcomputers en autoped? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Eldersloo? Start meteen met direct de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders gaan voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Allianz + Polis Direct hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Drimmelen verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-eldersloo


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Aa en Hunze? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn verzekerd. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Via een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door bliksem en diefstal. Via een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of gaslekken? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een inbraak in Eldersloo is niet leuk, maar kan gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of de babbeltruc, het kan op zoveel manieren. Schade naar aanleiding van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken regel je d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak / een kapot aquarium. Een mogelijke schadepost is vochtplekken op de buur. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt door de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schoorsteen. Doorgaans gaat het om schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €450.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Eldersloo
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hieronder stuit je op enkele handige tips. Verzeker meteen jouw onderkomen in Eldersloo moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Eldersloo

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: je kunt de woonverzekering in Eldersloo completer maken met additionele handige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Brunssum afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan geen gek idee. Deze extra verzekering verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: spiegels, aquaria of tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Check in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een Macbook laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een laptop & viool. Je bent al gauw oververzekerd: misschien beschik je al over een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Eldersloo

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een kapotte tablet of ziekenhuisverblijf. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.400.000 tot zo’n €3.700.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,55 (betaling per maand). Wellicht interessant: De Goudse afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Eldersloo
De module rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld salarisaanpassing of conflict met verhuurder. In dat geval kan het prettig zijn dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Module werk (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woon-module (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer (denk aan verkeersongeluk)

De maandelijkse premies schommelen nogal (startend vanaf €31,15 tot en met €24,35 per maand in mei 2024). De premie wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Eldersloo online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering