Woonverzekering Krommenie Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €6,45 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van onze vergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Krommenie. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle landelijke bedrijven als bijv. Ditzo en nowGo die schade door o.a. storm, brand, water, bliksem vergoeden.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Krommenie juli 2024

Met een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou o.a. water, storm, inbraak, brand, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een stukke wasmachine. De definitie van inboedel is alle spullen die “los” staan in jouw woning. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als boeken en tassen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Krommenie? Gebruik hiervoor direct onze vergelijker! Vaak gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering. Verzekeraars als BLG wonen + Unigarant zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Katwijk verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-krommenie


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Zaanstad? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn verzekerd. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Bekende hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en plundering. Meer zekerheid? Met een allrisk polis is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een omgevallen lamp? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Schade van spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Krommenie kan iedereen gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade n.a.v. diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak en een lek waterbed. Een mogelijke schadepost is een opbollende vloer. Meestal worden de kosten betaald door de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Je kunt denken aan losse dakpannen. Doorgaans resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot wel €355.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Krommenie
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hierna vind je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw woning in Krommenie zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn herenhuis). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Krommenie

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Krommenie completer maken met diverse praktische aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand tref jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Helmond afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is dan aan te raden. Deze additionele dekkingis er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: zaken als een aquarium of iPhones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een iPad en sieraden. Pas op voor oververzekeren: wellicht bezit jij al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Krommenie

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: vlekken op kleding en ook kosten van een arts. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen bieden een dekking van €1.400.000 tot wel €4.300.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is er al vanaf €3,15 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: SNS pakket.

Rechtsbijstandverzekering Krommenie
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld erfrechtgeschillen of geschil m.b.t. pensioen. Dan is het prettig dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn allerlei varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. medische fout)
 • Inkomen & Werk (bijv. sociale wetgeving)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. terugvorderen van schade)

De premies verschillen enorm (vanaf zo’n €31,65 tot €33,55 p/maand in juli 2024). Het tarief hangt af van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Krommenie op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?