Woonverzekering Dalen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €7,20 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Dankzij onze vergelijker vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Dalen. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle grote verzekeraars waaronder Bruns ten Brink en Nederlanden van Nu die schade door o.a. bliksem, brand, storm, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Dalen juli 2024

Middels de inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijv. diefstal, inbraak, storm, brand, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan schade aan apparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als glas- en aardewerk en strijkbout? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Dalen? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand. Verzekeraars als Allianz en Nationale Nederlanden hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Britsum verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-dalen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Coevorden? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn verzekerd. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als bliksem en plundering. Via een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een oververhitte elektrische deken? Brand kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Dalen kan ook bij jou thuis gebeuren. De gaatjesboormethode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade n.a.v. diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis loopt via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een hoosbui / het stukvriezen van waterleidingbuizen. Het gevolg kan zijn schade aan het dak. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd via de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer hebben we in Nederland een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte regengoot. Vaak betreft het schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot circa €645.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Dalen
Direct een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hieronder bekijk je bruikbare info. Verzeker jouw jouw onderkomen in Dalen eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn woonboerderij). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle polissen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Dalen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Dalen complementeren met enkele handige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder bekijk je handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Azewijn afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval het overwegen waard. Deze additionele zekerheid betaalt uit bij gebroken glas. Advies: een mooie spiegel en iPads worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Het betreft hier eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een filmcamera en sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: misschien heb je al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Dalen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan personen. Onder andere een gebroken ruit + ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.500.000 tot €4.850.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €2,55 per maand. Bekijk ook BLG wonen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Dalen
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Je moet dan denken aan een webshop die niet levert en conflict bij aankoop huis. Dan is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan meerdere pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Module werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Module Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een automobilist)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (vanaf zo’n €38,70 oplopend tot €28,30 p/maand in juli 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Dalen op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?