Woonverzekering Hindeloopen Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €8,70 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze website vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Hindeloopen. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk meteen alle landelijke verzekeraars zoals bijvoorbeeld ASR Verzekeringen en OHRA die schade veroorzaakt door inbraak, brand, bliksem, vandalisme dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Hindeloopen juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijv. inbraak, vandalisme, storm, brand, water. Dit kan bijv. gaan om een stukke koelkast. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals gordijnrails en sjaals? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Hindeloopen? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. In veel gevallen werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals Bruns ten Brink of Turien en Co hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Heeze verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hindeloopen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Súdwest-Fryslân? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn gedekt. Op basis daarvan zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door hagelschade of plundering. Via een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een kapotte koelkast? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Hindeloopen kan iedereen gebeuren. De afbreekmethode of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade n.a.v. diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan jouw huis handel je af via de opstal, en gestolen spullen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Typische schade is onbruikbare meubels. Normaal gesproken wordt dit afgedekt met jouw opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de condities van de polis en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot dak. In veel gevallen resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €585.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Hindeloopen
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hieronder bekijk je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw huis in Hindeloopen zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die rijmen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Hindeloopen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Hindeloopen complementeren met een paar interessante aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand doorzoek je praktische specificaties (of check details over woonverzekering Garsthuizen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is in dat geval de moeite. Deze unieke verzekering is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: een mooie spiegel en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). We spreken hier van bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een iPad of jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb jij ook een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hindeloopen

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: behang dat moet worden vervangen en ook therapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen vergoeden bedragen variërend van €1.550.000 tot wel €4.750.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,00 (betaling per maand). Wellicht interessant: Klaverblad polis.

Rechtsbijstandverzekering Hindeloopen
De module rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan pensioenuitkering of geluidsoverlast. In dat geval is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Module verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies per maand schommelen nogal (vanaf zo’n €33,60 tot €37,20 per maand in juli 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Hindeloopen online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?