Woonverzekering Garsthuizen Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €6,15 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze pagina vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Garsthuizen. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle bekende bedrijven zoals bijvoorbeeld Europeesche en Zelf die schade als gevolg van vandalisme, inbraak, bliksem, water (grotendeels) verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Garsthuizen juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door storm, diefstal, brand, inbraak, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte TV. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals serviesgoed en wasmachine? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Garsthuizen? Begin direct met vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket zie je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand. Bedrijven zoals ANWB + Zelf hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Enspijk verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-garsthuizen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Loppersum? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn afgedekt. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door schade door storm en ontploffing. In het geval van een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een kapotte föhn? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Brandschade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Garsthuizen kan iedereen gebeuren. De Roemeense methode of Lock picking, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen handel je af met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een flinke regenbui of een kapotte leiding. Een mogelijke schadepost is defecte apparatuur. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed door de inboedel- of opstalverzekering. Open de polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. losse dakpannen. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot circa €600.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Garsthuizen
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hieronder vind je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw huis in Garsthuizen probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Garsthuizen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Garsthuizen completer maken met verschillende belangrijke aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand check jij handige tips (of klik door naar: woonverzekering De Wilp afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen de moeite. Deze extra polis staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: aquaria, spiegels en tablets worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze module is er voor vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Tevens is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een spiegelreflexcamera + sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: misschien beschik je al over een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Garsthuizen

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Onder andere een deuk in de auto & smartengeld. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.300.000 tot zo’n €3.150.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,05 (per maand). Check ook Europeesche polis.

Rechtsbijstandverzekering Garsthuizen
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij geschil over een consumentenovereenkomst of bij aankoop van een huis. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit enkele pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. salarisaanpassing)
 • Woon-module (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €24,65 tot €28,95 per maand in juni 2024). Het bedrag hangt af van de grootte van het pakket, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Garsthuizen afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering