Woonverzekering Bredevoort Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €5,25 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Bredevoort. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire aanbieders zoals bijvoorbeeld ANWB en SNS die schade door o.a. bliksem, water, vandalisme, storm afdekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Bredevoort mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is o.a. diefstal, water, storm, vandalisme, brand. Dit kan bijv. gaan om een kapotte computer. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als koffiezetapparaat of laptop? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Bredevoort? Open direct de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket vind je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Avéro Achmea of Verzekeruzelf.nl faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Beutenaken verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-bredevoort


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Aalten? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn inclusief. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Alle grote hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als bliksem of smeltschade. Bij een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of keukenbrand? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade van roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Bredevoort kan zomaar gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of sloten hacken, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade vanwege inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan jouw woning regel je via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekke dakgoot en een kapot waterbed. Een mogelijke schadepost is defecte apparatuur. Gewoonlijk wordt dit afgedekt met jouw inboedel/opstalverzekering. Check jouw condities van de polis en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Heel soms ondergaan wij een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn losse dakpannen. Vaak betreft het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot wel €465.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Bredevoort
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Op deze pagina ontdek je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw onderkomen in Bredevoort eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als woonboerderij). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Bredevoort

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Bredevoort uitbreiden met een paar belangrijke aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna check jij praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Adorp afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is dan geen gek idee. Deze unieke polis staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: spiegels, aquaria of iPads dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Tevens wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • De iPad laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een smartphone + sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs beschik je al over een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Bredevoort

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en letselschade. Onder andere krassen op de auto en ook kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules vergoeden bedragen van €1.050.000 tot €3.950.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,80 per maand. Bekijk ook Generali.

Rechtsbijstandverzekering Bredevoort
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met bedrijven & huur- en verhuurgeschillen. Dan kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over verzekering)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (vanaf circa €28,50 oplopend tot €27,55 per maand in mei 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Bredevoort online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering