Woonverzekering Adorp Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €9,70 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van deze website stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Adorp. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle grote partijen zoals bijvoorbeeld FBTO en Univé die schade als gevolg van inbraak, water, storm, vandalisme afdekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Adorp april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld diefstal, brand, water, inbraak, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals gordijnen en servies? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Adorp? Start meteen de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten nemen een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In een verzekeringspakket zitten meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als FBTO en OHRA werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Zuiddorpe verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-adorp


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Winsum? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn gedekt. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Alle grote hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als stormschade en vandalisme. Bij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of brandstichting? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Brandschade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Adorp kan ook jou gebeuren. De Bulgaarse methode of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt door diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken regel je middels de opstal, en ontvreemde zaken regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine en bevroren leidingen. Typische schade is een kapotte wasmachine. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed met jouw inboedel/opstalverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Sporadisch hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Je kunt denken aan kapotte ruiten. Veelal gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoog eigen risico tot circa €305.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Adorp
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hier bekijk je enkele handige tips. Verzeker meteen de woning in Adorp zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Adorp

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Advies: jij mag de woonverzekering in Adorp complementeren met enkele belangrijke aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek je handige info (of bekijk woonverzekering Wervershoof afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze nieuwe dekkingstaat je bij bij gebroken glas. Belangrijk: aquaria, spiegels en iPads zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een smartphone laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Groningen). Het gaat hier om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een filmcamera of een verrekijker. Pas op voor oververzekeren: misschien heb jij ook een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Adorp

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan vlekken op kleding + geneesmiddelen. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen vergoeden bedragen variërend van €1.000.000 tot €3.000.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,80 (per maand). Check ook Bruns ten Brink.

Rechtsbijstandverzekering Adorp
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan arbeidsconflicten & geschil met de buren. Hierbij is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn enkele modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer-module (bijv. terugvorderen van schade)

De premies variëren significant (vanaf circa €29,65 t/m €24,70 p/maand in april 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Adorp afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering