Woonverzekering Zuiddorpe Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,60 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van deze pagina vind je de beste woonverzekering voor inwoners van Zuiddorpe. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle landelijke bedrijven als bijv. Huis In Eén Verzekeringen en London Verzekeringen die schade veroorzaakt door brand, inbraak, water, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Zuiddorpe mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Dan kun je denken aan schade door bijv. diefstal, inbraak, brand, storm, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een defecte TV. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als meubelen of relaxfauteuil? Er zijn in de basis 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Zuiddorpe? Begin direct met meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket zie je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals De Goudse + SNS hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Wolvega verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-zuiddorpe


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Terneuzen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn verzekerd. Daardoor zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door storm en schroeischade. Bij een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defect apparaat of spelen met vuur? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Brandschade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Zuiddorpe is niet leuk, maar kan gebeuren. De Roemeense methode of Lock picking, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt door een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen regel je d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot en een lekkende kraan. Een mogelijke schadepost is een opbollende vloer. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd door de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn beschadigde gevel. Veelal gaat het om schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een hoog eigen risico die oploopt tot €325.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Zuiddorpe
Gemakkelijk een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hierna bekijk je meer informatie. Verzeker jouw jouw onderkomen in Zuiddorpe zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn vrijstaand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle polissen die matchen met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Zuiddorpe

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Tip: jij mag de woonverzekering in Zuiddorpe complementeren met extra belangrijke aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand spot je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Vught afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze nieuwe dekkingstaat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: aquaria, spiegels en iPhones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Natuurlijk geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zeeland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een iPad + een kinderwagen. Let op oververzekering: misschien hebben jullie al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Zuiddorpe

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan personen. Denk dan aan besmeurde meubels + kosten op medisch gebied. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.250.000 tot wel €3.200.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,50 (betaling per maand). Wellicht interessant: ASR Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zuiddorpe
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij geschil over een consumentenovereenkomst of geschil met de overheid over woonsituatie. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. sociale wetgeving)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeersconflicten (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (beginnend bij €24,60 t/m €37,90 p/maand in mei 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Zuiddorpe op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?