Woonverzekering Wolvega Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €5,15 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Met behulp van deze pagina achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Wolvega. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle bekende bedrijven zoals ANWB en London Verzekeringen die schade door o.a. vandalisme, bliksem, brand, inbraak vergoeden.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Wolvega april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere vandalisme, brand, storm, diefstal, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte wasmachine. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als glaswerk of hoeden? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Wolvega? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijkingstool. Meestal gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten nemen een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Allianz en InShared hanteren eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Wichmond verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-wolvega


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Weststellingwerf? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn inclusief. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. brand of schroeischade. In het geval van een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of brandstichting? Brand in huis kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Wolvega is altijd een risico. De Roemeense methode of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade vanwege inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis handel je af via de opstalverzekering, en gestolen spullen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkende wasmachine of een kapotte kit voeg. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare vriezer. Doorgaans worden de kosten betaald met jouw opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer ondervinden we een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte regengoot. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot circa €535.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Wolvega
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hier tref je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw woning in Wolvega probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Wolvega

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Advies: jij mag de woonverzekering in Wolvega uitbreiden met extra belangrijke aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna bekijk jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Veldhoven afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze nieuwe verzekering staat garant bij gebroken glas. Voorwaarden: spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). We spreken hier van kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een spiegelreflexcamera of een gehoorapparaat. Let op oververzekering: wellicht hebben jullie al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Wolvega

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan het lichaam. Onder andere een kapotte telefoon en ook ambulancevervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.300.000 tot zo’n €2.700.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,45 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Unigarant dekking.

Rechtsbijstandverzekering Wolvega
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld erfenis of ingevorderd rijbewijs. Hierbij is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit allerlei varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen & Werk (bijv. problemen op het werk)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een autodealer)

De premies per maand schommelen enorm (vanaf circa €28,10 t/m €29,35 p/maand in april 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Wolvega vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?