Woonverzekering Wichmond Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €5,40 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van de vergelijkingstool vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Wichmond. Het concept woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle landelijke aanbieders waaronder ABN AMRO en Reaal die schade als gevolg van storm, vandalisme, inbraak, brand vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Wichmond juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door bijv. brand, diefstal, vandalisme, storm, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een defecte computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals zonwering of bank? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Wichmond? Start meteen met à la minute’de woonverzekeringstool. Vaak werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Aanbieders als HEMA + Zelf hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Warten verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-wichmond


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Bronckhorst? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn inclusief. Daardoor zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Bekende hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door storm vanaf windkracht 7 of plundering. Bij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een kapotte koelkast? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Wichmond kan zomaar gebeuren. De Flippermethode of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei opties. Jouw schade naar aanleiding van inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis regel je middels de opstal, en ontvreemde spullen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Omhoogkomend rioolwater en een lek waterbed. Je kunt last krijgen van een ondergelopen kelder. Gewoonlijk wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de condities van de polis om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Maar zelden ondergaan wij een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Je kunt denken aan een gescheurde muur. Meestal is het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot circa €505.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Wichmond
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hierna tref je meer informatie. Verzeker à la minute jouw woning in Wichmond eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als studio). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die rijmen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Wichmond

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Wichmond complementeren met additionele nuttige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina doorzoek je handige info (of bekijk woonverzekering Tricht afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is dan geen gek idee. Deze additionele moduleis er bij gebroken glas. Tip: aquaria, spiegels en iPhones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat en jouw golfspullen. Let op oververzekering: dikwijls heb jij ook een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Wichmond

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan kapotte apparatuur en ziekenhuisverblijf. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten staan jou bij vanaf €1.150.000 oplopend tot €4.050.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is er al vanaf €2,70 (per maand). Check ook Ditzo polis.

Rechtsbijstandverzekering Wichmond
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij sociale wetgeving en geschillen met de buren. Dan kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. tuchtzaken)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer-module (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies per maand fluctueren behoorlijk (vanaf circa €35,45 tot wel €33,10 per maand in juli 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Wichmond voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?