Woonverzekering Warten Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,40 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Via onze vergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Warten. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle erkende bedrijven als ABN AMRO en InShared die schade als gevolg van vandalisme, bliksem, storm, water afdekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Warten april 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Voorbeelden zijn schade door bijv. diefstal, vandalisme, brand, storm, water. Je kunt dan denken aan een kapotte computer. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals kapstok of tassen? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Warten? Open à la minute’de vergelijkingstool. In de regel gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket tref je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Aanbieders als HEMA + REAAL Verzekeringen werken met eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Vlodrop verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-warten


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Leeuwarden? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn verzekerd. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. hagelschade en brandblussing. Bij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of gaslekken? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Schade van jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Warten kan ook bij jou thuis gebeuren. Insluipen of de hengelmethode, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost vanwege diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning gaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak en een kapotte leiding. Je kunt last krijgen van behang dat vervangen moet worden. Doorgaans wordt deze schade gedekt door de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer ondervinden we een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Je kunt denken aan een gescheurde muur. Vaak is het schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €400.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Warten
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Hieronder stuit je op een aantal stappen. Verzeker direct jouw onderkomen in Warten probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle polissen die aansluiten op jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Warten

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Warten uitbreiden met extra praktische aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop spot jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Susteren afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze extra verzekering verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: een mooie spiegel en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het gaat hier om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een e-reader en gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: misschien bezit jij al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Warten

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: behang dat moet worden vervangen en ook kosten voor medicatie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag van €1.300.000 oplopend tot €3.850.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,50 (betaling per maand). Wellicht interessant: REAAL Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Warten
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Denk aan conflict over arbeidsvoorwaarden of bij een slecht uitgevoerde verbouwing. Dan kan het prettig zijn dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit meerdere varianten.

 • Consument & wonen (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. tuchtzaken)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf circa €35,35 t/m €35,95 per maand in april 2024). De premie hangt af van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Warten afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?