Woonverzekering REAAL Verzekeringen Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €5,65 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van onze vergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering van REAAL Verzekeringen. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle bekende aanbieders als FBTO en Reaal die schade als gevolg van inbraak, storm, brand, water vergoeden.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Goedkope inboedelverzekering REAAL Verzekeringen juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld vandalisme, water, diefstal, brand, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan kleding. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als spelcomputers of strijkbout? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goedkope inboedelverzekering van REAAL Verzekeringen? Start meteen met vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Verzekeringsbedrijven als ASR Verzekeringen + OHRA faciliteren zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: OHRA.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-reaal-verzekeringen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn gedekt. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Bekende hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en poging tot inbraak. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een kapotte koelkast? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Diefstal in jouw woning is niet leuk, maar kan gebeuren. Insluipen of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade n.a.v. inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen regel je middels de opstal, en ontvreemde bezittingen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkend dag of het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt last krijgen van schade aan de vloer. Normaliter wordt dit afgedekt d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Sporadisch hebben we te maken met een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn losse dakpannen. Vaak betreft het schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot wel €360.

Gemakkelijk een goedkope REAAL Verzekeringen woonverzekering afsluiten
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Onderstaand bekijk je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw woning met REAAL Verzekeringen zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn herenhuis). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning veilig? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket van REAAL Verzekeringen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: je kunt de REAAL Verzekeringen woonverzekering aanvullen met een aantal belangrijke aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref jij nuttige info (of bekijk Epe, Noordwijk en Zevenaar).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze unieke dekkingverzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: een mooie spiegel en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dus ook schades van eigen hand. Uiteraard is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent. Het gaat hier om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon of een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht beschik je al over een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering van REAAL Verzekeringen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een kapotte telefoon & ziekenhuisverblijf. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen verzekeren een bedrag variërend van €1.450.000 tot zo’n €2.550.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,65 p/maand. Ga verder naar London Verzekeringen.

REAAL Verzekeringen Rechtsbijstandverzekering
De rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij erfenis en verkeersongeluk. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomensconflicten (bijv. pensioenen)
 • Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Module verkeer (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (beginnend bij €24,10 tot €32,65 per maand in juli 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering REAAL Verzekeringen op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering