Woonverzekering Driehuis Opstal- en inboedelverzekering, al voor €4,20 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van deze pagina vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Driehuis. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle landelijke verzekeraars als bijv. Aon Direct en ZLM die schade door o.a. bliksem, water, brand, vandalisme verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Driehuis mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou onder andere inbraak, water, vandalisme, brand, diefstal. Dit kan bijv. gaan om schade aan muziekinstrumenten. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als albums en schrijfmachine? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Driehuis? Open meteen de woonverzekeringstool. In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders kiezen voor een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In het verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand. Verzekeringsbedrijven als FBTO en Klaverblad werken met eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Deinum verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-driehuis


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Velsen? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn inbegrepen. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door schade door storm of schroeischade. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een kapotte koelkast? Brand is altijd een risico. De kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Schade van spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Driehuis kan iedereen gebeuren. Insluipen of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal dek je af met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning gaat via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkende wasmachine / gesprongen leidingen. Je kunt dan denken aan schade als defecte apparatuur. In veel gevallen wordt deze schade gedekt middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door lekkage. Meestal is het schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €575.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Driehuis
Binnen een paar minuten een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hieronder tref je enkele handige tips. Verzeker à la minute het huis in Driehuis gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle polissen die rijmen met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Driehuis

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Advies: men mag deze woonverzekering in Driehuis uitbreiden met meerdere praktische aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder lees je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Blitterswijck afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen vaak interessant. Deze mogelijke polis betaalt uit bij gebroken glas. Goed om te weten: aquaria, spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Check in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een mobiele telefoon of gitaar. Let op oververzekering: dikwijls heb je al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Driehuis

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over materiële schade en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet of ambulancevervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules vergoeden bedragen van €1.500.000 oplopend tot €2.500.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €2,60 (betaling per maand). Wellicht interessant: Verzekeruzelf.nl dekking.

Rechtsbijstandverzekering Driehuis
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Denk aan geschil met de werkgever en conflict bij aankoop huis. Daarbij is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Module Wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer-module (bijv. geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (beginnend bij €31,60 tot en met €35,05 p/maand in mei 2024). De premie wordt gebaseerd op de modules, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Driehuis voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?