Woonverzekering Blitterswijck Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €8,20 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze website tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Blitterswijck. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle landelijke aanbieders zoals bijvoorbeeld Avéro Achmea en REAAL Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld inbraak, water, bliksem, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Blitterswijck maart 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld storm, diefstal, brand, vandalisme, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een gestolen computer. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als verlichting of wasmachine? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Blitterswijck? Begin direct met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen nemen een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket tref je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als FBTO + Reaal hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Beesel verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-blitterswijck


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Venray? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn verzekerd. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor schade als hagelschade en smeltschade. Via een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Blikseminslag of een schoorsteenbrand? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Schade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Blitterswijck kan ook bij jou thuis gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade door diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken loopt met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Omhoogkomend rioolwater en een lekkende leiding. Het gevolg kan zijn vochtplekken op de buur. Normaliter worden de kosten betaald via de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Je kunt denken aan een kapotte goot. Meestal resulteert het in schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot wel €510.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Blitterswijck
Meteen een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hier tref je bruikbare info. Verzeker jouw het huis in Blitterswijck eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijv. grachtenpand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Blitterswijck

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Blitterswijck nog persoonlijker maken met enkele belangrijke aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop check je praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Zwammerdam afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan vaak interessant. Deze additionele polis staat garant bij gebroken glas. Tip: spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Check in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een mobiele telefoon en een verrekijker. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs heb je al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Blitterswijck

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schades van producten en schade aan personen. Je kunt denken aan behang dat moet worden vervangen + ziekenhuisverblijf. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen verzekeren een bedrag vanaf €900.000 tot ruim €4.550.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,20 per maand. Bekijk ook nowGo dekking.

Rechtsbijstandverzekering Blitterswijck
De rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een bank & conflict met een schadehersteller. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit allerlei varianten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (denk aan conflict met een schadehersteller)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (beginnend bij €32,00 tot en met €36,30 p/maand in maart 2024). De premie wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Blitterswijck afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering