Woonverzekering Zandeweer Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €5,50 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Aan de hand van deze pagina ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Zandeweer. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle bekende partijen als bijv. Generali en Nationale Nederlanden die schade door bijvoorbeeld water, storm, inbraak, bliksem dekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Zandeweer juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door o.a. storm, inbraak, diefstal, brand, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan schade aan een vloerkleed. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als radio en handschoenen? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Zandeweer? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijkingstool. In de regel doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker is dit alles te combineren met motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Centraal Beheer + InShared hanteren zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Willemstad verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-zandeweer


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Eemsmond? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn afgedekt. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Veel hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en diefstal. Via een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een omgevallen lamp? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Zandeweer kan ook jou overkomen. Flipperen of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken gaat met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Extreme regenval / een gesprongen waterleiding. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare wasmachine. In veel gevallen wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Incidenteel ondervinden we een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schutting. Veelal is het schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot circa €685.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Zandeweer
Meteen een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina tref je bruikbare info. Verzeker jouw jouw huis in Zandeweer moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijv. vrijstaande woning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle polissen die passen bij jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Zandeweer

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Handig: men mag deze woonverzekering in Zandeweer aanvullen met een paar belangrijke aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop lees je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Vinkeveen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is dan aan te raden. Deze additionele verzekering verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: spiegels, aquaria of smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Lees het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). Voorbeelden hiervan zijn attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon & een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs beschik je al over een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Zandeweer

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en letselschade. Denk dan aan een vlek in de vloer en kosten van een arts. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.100.000 tot ruim €3.500.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €2,75 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Bovag.

Rechtsbijstandverzekering Zandeweer
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. geschil met de werkgever of in beslag genomen auto e.d.. In dat geval is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan meerdere opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Module Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. verkeersongeluk)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf €29,25 oplopend tot €35,95 p/maand in juli 2024). De premie vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Zandeweer op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?