Woonverzekering Willemstad Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €9,85 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Dankzij deze website tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Willemstad. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle erkende verzekeraars zoals Aegon en REAAL Verzekeringen die schade zoals water, bliksem, storm, inbraak afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Willemstad mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door brand, vandalisme, diefstal, inbraak, water. Denk bijvoorbeeld aan een stukke koelkast. Onder inboedel verstaan we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als uurwerken en sportuitrusting? Op dit gebied zijn er 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Willemstad? Begin direct met vandaag nog de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In een verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als EAG Assuradeuren + Nederlanden van Nu hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Werkhoven verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-willemstad


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Moerdijk? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn inclusief. Daardoor wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring en schroeischade. Dankzij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of vlam in de pan? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kostenposten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Willemstad is niet leuk, maar kan gebeuren. Flipperen of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. De kostenpost n.a.v. een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan jouw woning loopt via de opstal, en gestolen eigendommen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige regenval of een kapotte leiding. Een mogelijke schadepost is opbollend laminaat. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed middels de inboedel- of opstalverzekering. Open de polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte regengoot. Vaak betreft het schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €330.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Willemstad
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hieronder stuit je op een handig stappenplan. Verzeker à la minute het huis in Willemstad gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die passen bij jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Willemstad

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Willemstad nog persoonlijker maken met een aantal belangrijke aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand lees je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Uithoorn afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is dan aan te raden. Deze additionele dekkingverzekert bij gebroken glas. Tip: spiegels, aquaria of iPhones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Check in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Wel is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een laptop & gitaar. Let op oververzekering: mogelijk hebben jullie al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Willemstad

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte vaas of geneeskundige zorg. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag vanaf €1.450.000 tot €4.800.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,20 p/maand. Ga verder naar Zelf polis.

Rechtsbijstandverzekering Willemstad
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Denk aan aankopen die niet geleverd zijn en conflict met de bank. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (denk aan conflict over aankoop auto)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (startend vanaf €24,60 oplopend tot €26,35 p/maand in mei 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Willemstad afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?