Woonverzekering Darp Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €5,15 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Dankzij onze vergelijker vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Darp. De woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle populaire maatschappijen zoals bijvoorbeeld ANWB en REAAL Verzekeringen die schade veroorzaakt door bliksem, water, brand, inbraak dekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Darp juni 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is onder andere vandalisme, diefstal, inbraak, storm, brand. Je kunt dan denken aan een kapotte laptop. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals bestek en (elektrische) dekens? We onderscheiden 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Darp? Start meteen met meteen onze vergelijker! Vaak werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket zitten doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Europeesche en Klaverblad hanteren eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Broekhuizenvorst verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-darp


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Westerveld? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn afgedekt. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en omvallen van bomen. Bij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een defect strijkapparaat? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Brandschade aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Darp kan ook jou gebeuren. Flipperen of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost door een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen handel je af via de opstal, en ontvreemde bezittingen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine en bevroren leidingen. Typische schade is een onbruikbare koelkast. In de regel wordt dit afgedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms ondervinden we een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte dakpannen. Veelal is het schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico oplopend tot €515.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Darp
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hier stuit je op bruikbare info. Verzeker direct het huis in Darp zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle polissen die passen bij jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Darp

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Darp completer maken met meerdere nuttige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna spot je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Baarland afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezede moeite. Deze nieuwe modulebetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Let op: een mooie spiegel en tablets zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Check in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat & een gehoorapparaat. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Darp

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een onbruikbare bank & ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.350.000 tot zo’n €3.150.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €4,10 (betaling per maand). Wellicht interessant: Delta Lloyd pakket.

Rechtsbijstandverzekering Darp
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. medische fout of geschil met de overheid over woonsituatie. Daarbij is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan een aantal verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bij ontslag)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (denk aan in beslag genomen auto e.d. )

De premies per maand verschillen nogal (vanaf zo’n €34,20 tot wel €24,75 per maand in juni 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Darp vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering