Woonverzekering Tricht Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €6,30 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Met behulp van deze website vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Tricht. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle landelijke bedrijven als bijv. Generali en SNS die schade door o.a. bliksem, storm, water, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Tricht juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is bijv. vandalisme, storm, diefstal, inbraak, brand. Denk bijvoorbeeld aan een gestolen computer. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als serviesgoed en relaxfauteuil? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Tricht? Gebruik hiervoor direct onze vergelijker! In veel gevallen doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In het verzekeringspakket zie je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Ditzo en InShared verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Susteren verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-tricht


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Geldermalsen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als de carport zijn afgedekt. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheken verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en roet. In het geval van een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of vlam in de pan? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Tricht kan ook jou gebeuren. Flipperen of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. Jouw schade vanwege diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken handel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan de dakgoot of een kapotte kit voeg. Typische schade is hemelwater schade. Meestal wordt dit afgedekt via de inboedel/opstalverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Soms hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot dak. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot wel €425.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Tricht
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hier bekijk je een handig stappenplan. Verzeker jouw het huis in Tricht moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor appartement). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Tricht

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Tricht completer maken met meerdere nuttige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand check jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Schardam afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie de moeite. Deze mogelijke zekerheid betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: zaken als een aquarium of iPads zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Tevens is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een laptop + een verrekijker. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs bezit jij al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Tricht

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en letselschade. Denk dan aan een kapotte laptop + kosten voor medicatie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf zo’n €1.200.000 tot zo’n €4.150.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,30 (per maand). Check ook ASR Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Tricht
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Denk aan pensioenen of conflict met verhuurder. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn meerdere pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Module werk (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Module verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (beginnend bij €27,15 t/m €27,00 p/maand in juli 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Tricht op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?