Woonverzekering Schardam Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €7,20 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van onze vergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Schardam. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle grote verzekeraars zoals Ditzo en SNS die schade veroorzaakt door bliksem, brand, vandalisme, inbraak afdekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Schardam mei 2024

Middels de inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is o.a. water, storm, inbraak, vandalisme, brand. Denk bijvoorbeeld aan een defecte TV. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals vazen en huisdieren? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Schardam? Begin direct met à la minute’de verzekeringsvergelijker. In de regel doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zie je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als Avéro Achmea + SNS hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Rijssen verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-schardam


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Zeevang? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn afgedekt. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Veel hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door windstormen (vanaf windracht 7) en vandalisme. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een defecte magnetron? Brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Brandschade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Schardam kan zomaar gebeuren. De gaatjesboormethode of een cilinder uittrekken, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade door diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld middels de opstal, en gestolen bezittingen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Veel neerslag of het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt last krijgen van defecte apparatuur. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de condities van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zo nu en dan ondergaan wij een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. gesneuvelde ruiten. Veelal gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot circa €250.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Schardam
Meteen een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hieronder stuit je op een aantal stappen. Verzeker direct jouw huis in Schardam zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld grachtenpand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Schardam

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Handig: men mag deze woonverzekering in Schardam completer maken met verschillende handige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna check je handige specificaties (of check details over woonverzekering Oostvoorne afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval aan te raden. Deze additionele zekerheid betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: een mooie spiegel en iPhones tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij bijna alle schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Uiteraard geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een laptop laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een e-reader of viool. Let op oververzekering: dikwijls heb je al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Schardam

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een vlek in de vloer en ook fysiotherapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules staan jou bij vanaf zo’n €1.450.000 tot €4.050.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,95 (per maand). Check ook Verzekeruzelf.nl pakket.

Rechtsbijstandverzekering Schardam
Het product rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld studiefinanciering of huur- en verhuurgeschillen. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit meerdere varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil met de werkgever)
 • Module Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf €38,25 tot wel €29,10 per maand in mei 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Schardam online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?