Woonverzekering Rijssen Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €4,35 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van onze vergelijker ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Rijssen. Een woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle grote verzekeraars als EAG Assuradeuren en Nationale Nederlanden die schade zoals water, brand, bliksem, storm dekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Rijssen juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijv. diefstal, inbraak, vandalisme, storm, brand. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte televisie. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als albums en wasmachine? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Rijssen? Begin direct met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Avéro Achmea of InShared faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Polsbroek verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-rijssen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Rijssen-Holten? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen zijn afgedekt. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Alle grote hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. storm vanaf windkracht 7 en olie. In het geval van een allrisk polis heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een defect strijkapparaat? Brand kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Rijssen kan iedereen gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of openbreken van deur of raam, het kan op zoveel manieren. Schade n.a.v. diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis gaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Indirecte neerslag en Een lekkende vaatwasser. Je kunt dan denken aan schade als een vloer die hersteld moet worden. In de regel wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de voorwaarden van de polis en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Je kunt denken aan een lek dag. Vaak gaat het om schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €285.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Rijssen
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hieronder vind je meer informatie. Verzeker meteen jouw woning in Rijssen eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die passen bij jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Rijssen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Rijssen uitbreiden met diverse praktische aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder lees je handige details (of bezoek info over woonverzekering Odijk afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie de moeite. Deze additionele polis verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: spiegels, aquaria of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Overijssel). Voorbeelden hiervan zijn attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat of een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs heb jij ook een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Rijssen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan eigendommen en letselschade. Denk dan aan krassen op de auto en ook geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen verzekeren een bedrag vanaf €1.550.000 tot €4.050.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,00 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Europeesche afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Rijssen
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan aankopen die niet geleverd zijn of bouw- en verbouwgeschillen. In dat geval is het prettig dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomensconflicten (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf circa €33,25 tot wel €30,75 per maand in juli 2024). De premie hangt af van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Rijssen op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering