Woonverzekering Polsbroek Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,10 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Polsbroek. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle grote partijen als bijv. Centraal Beheer en Univé die schade door o.a. vandalisme, brand, storm, water vergoeden.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Polsbroek juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is onder andere inbraak, diefstal, storm, vandalisme, water. Je kunt dan denken aan schade aan de keuken. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals glas- en aardewerk of pantalons? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Polsbroek? Open à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Huis In Eén Verzekeringen + ING werken met deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Oude Pekela verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-polsbroek


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Lopik? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inclusief. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als storm en smeltschade. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een schoorsteenbrand? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Schade van roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Polsbroek kan ook bij jou thuis gebeuren. Kerntrekken of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade ten gevolge van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Typische schade is een kapotte droger. Normaal gesproken wordt dit afgedekt via de opstal/inboedelverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Je kunt denken aan een kapotte schoorsteen. Doorgaans is het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een verhoogd eigen risico die oploopt tot €310.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Polsbroek
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hier ontdek je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw huis in Polsbroek zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die rijmen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Polsbroek

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag de woonverzekering in Polsbroek aanvullen met een aantal interessante aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop check je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Nieuwland afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie de moeite. Deze extra moduleis er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: een mooie spiegel en mobiele telefoons tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw hond bijt een familielid
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Utrecht). Het betreft hier bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan filmapparatuur en een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht beschik je al over een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Polsbroek

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer en ook smartengeld. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen staan jou bij beginnend bij €1.200.000 tot €3.650.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €2,90 per maand. Bekijk ook Aansprakelijkheidsverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Polsbroek
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij bij ontslag & ingevorderd rijbewijs. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit enkele pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. problemen op het werk)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Module verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf circa €28,05 t/m €27,35 per maand in juli 2024). De prijs komt tot stand door het type verzekering, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Polsbroek vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering