Woonverzekering Middelharnis Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,75 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van deze pagina achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Middelharnis. De woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle grote aanbieders zoals bijvoorbeeld Aon Direct en ING die schade veroorzaakt door water, vandalisme, inbraak, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Middelharnis april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou onder andere storm, brand, diefstal, water, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een stukke TV. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als televisie en wasmachine? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Middelharnis? Begin direct met meteen de vergelijkingstool. Vaak werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als EAG Assuradeuren + ING verkopen eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Maasbracht verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-middelharnis


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Goeree-Overflakkee? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn afgedekt. Daardoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Veel hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door blikseminslag en olie. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een oververhitte elektrische deken? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Middelharnis kan ook jou overkomen. Openwrikken of een cilinder uittrekken, het kan op zoveel manieren. Schade n.a.v. inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan het huis gaat via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een defecte wasmachine of Een lekkende vaatwasser. Je kunt last krijgen van opbollend laminaat. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw laatste polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Bijvoorbeeld door een lek dag. Doorgaans betreft het schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een hoger eigen risico die oploopt tot €420.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Middelharnis
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Onderstaand tref je bruikbare info. Verzeker jouw het huis in Middelharnis eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als appartement). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Middelharnis

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: men mag deze woonverzekering in Middelharnis completer maken met additionele praktische aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop spot je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Kolhorn afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze unieke polis is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: aquaria, spiegels en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld filmapparatuur & gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb je al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Middelharnis

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een kapotte tablet en ook ziekenhuisverblijf. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.100.000 tot wel €2.900.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,70 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: FBTO pakket.

Rechtsbijstandverzekering Middelharnis
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Denk aan problemen op het werk & conflict na autoschade. Dan wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden meerdere mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen & Werk (bijv. ontslag)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de bank)
 • Module verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies verschillen nogal (vanaf circa €36,95 t/m €36,55 p/maand in april 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Middelharnis vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering