Woonverzekering Spaubeek Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €8,90 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van deze pagina vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Spaubeek. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle erkende partijen als bijv. DAK en SNS die schade door o.a. brand, inbraak, water, vandalisme afdekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Spaubeek mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld diefstal, brand, vandalisme, inbraak, storm. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte laptop. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als radio en geyser/boiler? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Spaubeek? Begin direct met meteen onze vergelijker! Meestal gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Aanbieders als DAK en InShared zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Siebengewald verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-spaubeek


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Beek? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een vakantiewoning zijn gedekt. Daardoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door hagelschade en smeltschade. In het geval van een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een gevallen strijkbout? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Schade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Spaubeek is niet leuk, maar kan gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade ten gevolge van inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis wordt afgehandeld via de opstal, en gestolen eigendommen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een overstroming of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare koelkast. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Maar zelden ondergaan wij een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Denk maar aan missende dakpannen. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €400.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Spaubeek
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hierna stuit je op een aantal stappen. Verzeker meteen het huis in Spaubeek moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die aansluiten op jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Spaubeek

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Spaubeek completer maken met additionele handige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop spot je bruikbare info (of bekijk woonverzekering Puth afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen aan te raden. Deze extra modulebetaalt uit bij gebroken glas. Tip: spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze module dekt een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Limburg). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon + een verrekijker. Pas op voor oververzekeren: dikwijls heb je al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Spaubeek

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en letselschade. Je kunt denken aan kapotte apparatuur en geneesmiddelen. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking variërend van €1.250.000 tot wel €4.700.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,75 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Delta Lloyd.

Rechtsbijstandverzekering Spaubeek
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij erfrechtgeschillen of schade of letsel in verkeer. Dan is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met werkgever)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (denk aan verhalen van schade)

De maandelijkse premies verschillen nogal (startend vanaf €32,60 t/m €32,40 p/maand in mei 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Spaubeek voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?