Woonverzekering Mantinge Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €9,60 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van de vergelijkingstool vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Mantinge. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle landelijke bedrijven zoals bijvoorbeeld Bruns ten Brink en Nederlanden van Nu die schade zoals storm, inbraak, brand, water afdekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Mantinge juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door onder andere brand, vandalisme, inbraak, diefstal, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van een gestolen computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als game consoles en warmtepomp? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Mantinge? Start direct de vergelijkingstool. Meestal doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket zitten meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Centraal Beheer en Turien en Co hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Linden verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-mantinge


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Midden-Drenthe? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn inbegrepen. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten n.a.v. water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en poging tot inbraak. Via een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Binnen roken of een schoorsteenbrand? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kostenposten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Mantinge is niet leuk, maar kan gebeuren. Gaatjes boren of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt door een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis wordt afgehandeld via de opstal, en gestolen spullen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot en een kapot waterbed. Je kunt last krijgen van laminaat dat moet worden vervangen. Normaliter wordt dit afgedekt via de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Soms ondervinden we een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. ontbrekende dakpannen. Veelal resulteert het in schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een hoog eigen risico oplopend tot €640.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Mantinge
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hier bekijk je een aantal stappen. Verzeker jouw de woning in Mantinge moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld vrijstaande woning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die matchen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Mantinge

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Mantinge nog persoonlijker maken met additionele interessante aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand bekijk je praktische info (of bekijk woonverzekering Kamerik afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen de moeite. Deze nieuwe moduleis er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: zaken als een aquarium of iPads worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een telefoon laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera en een rollator. Pas op voor oververzekeren: wellicht beschik je al over een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Mantinge

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen en ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.150.000 oplopend tot €4.750.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,70 per maand. Bekijk ook Centraal Beheer afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Mantinge
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict over adoptie & conflict met makelaar. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan meerdere varianten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Module werk (bijv. geschil met de werkgever)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Module verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies per maand schommelen nogal (vanaf zo’n €36,35 oplopend tot €31,60 p/maand in juli 2024). Deze prijs hangt af van de gekozen dekking, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Mantinge op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?