Woonverzekering Centraal Beheer

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Via de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering van Centraal Beheer. Jouw woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle populaire verzekeraars waaronder Ditzo en REAAL Verzekeringen die schade als gevolg van bliksem, storm, water, brand vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Goedkope inboedelverzekering Centraal Beheer mei 2024

Met een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld diefstal, vandalisme, inbraak, storm, brand. Je kunt dan denken aan schade aan muziekinstrumenten. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals albums en speelgoed? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goedkope inboedelverzekering van Centraal Beheer? Gebruik hiervoor meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In een verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ANWB of Klaverblad werken met eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: BLG wonen.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn afgedekt. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Alle grote hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schadeposten als aanrijding of aanvaring en ontploffing. Bij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.

Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of brand in de schoorsteen? Brand in de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Schade van jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.

Inbraak en diefstal

Een huisinbraak kan ook jou gebeuren. De takjesmethode of hengelen via brievenbus, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade n.a.v. een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen handel je af met de opstalverzekering, en gestolen spullen gaan via de inboedelverzekering.

Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige sneeuwval of Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte droger. Meestal wordt dit afgedekt via de inboedel/opstalverzekering. Open de voorwaarden van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.

Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte goot. Veelal betreft het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot wel €575.

Snel een goedkope Centraal Beheer woonverzekering afsluiten
Wil jij een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hierna ontdek je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw woning met Centraal Beheer moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is je huis beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket van Centraal Beheer

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: je kunt de Centraal Beheer woonverzekering aanvullen met enkele interessante aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder bekijk jij praktische details (of bezoek info over Beverwijk, Hellevoetsluis en Rotterdam).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen de moeite. Deze unieke zekerheid is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: zaken als een aquarium of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

  • de hond maakt iets kapot
  • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
  • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg. Het gaat hier om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon en kleding. Waak voor oververzekering: misschien beschik je al over een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering van Centraal Beheer

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een barst in het scherm en ook ambulancevervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Polissen bieden een dekking variërend van €1.500.000 tot ruim €3.900.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €2,55 (per maand). Check ook ANWB.

Centraal Beheer Rechtsbijstandverzekering
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld aankopen die niet geleverd zijn & schade of letsel in verkeer. In dat geval kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn verschillende varianten.

   • Consument & wonen (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
   • Inkomensconflicten (bijv. conflict met werkgever)
   • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
   • Verkeersconflicten (bijv. conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (beginnend bij €37,55 tot en met €34,25 per maand in mei 2024). Deze prijs komt tot stand door het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Centraal Beheer online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?