Woonverzekering Zundert Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €4,25 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de vergelijkingstool stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Zundert. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle bekende bedrijven als Aon Direct en London Verzekeringen die schade door o.a. vandalisme, storm, bliksem, inbraak dekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Zundert april 2024

Op basis van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door o.a. vandalisme, inbraak, storm, brand, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. schade aan computers. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als koffiezetapparaat en schoonmaakartikelen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Zundert? Start à la minute’de vergelijkingstool. Vaak gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Generali of InShared zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Yerseke verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-zundert


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Zundert? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn verzekerd. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als stormschade en poging tot inbraak. Bij een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Roken in huis of spelen met vuur? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Brandschade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Zundert is niet leuk, maar kan gebeuren. Kerntrekken of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. Jouw schade ten gevolge van diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan de woningwordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine of een kapot waterbed. Typische schade is een kapotte wasmachine. Gewoonlijk wordt dit afgedekt d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zo nu en dan ondervinden we een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Denk maar aan lekkage. Vaak gaat het om schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €320.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Zundert
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hieronder tref je meer informatie. Verzeker jouw jouw huis in Zundert zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Zundert

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Advies: je kunt de woonverzekering in Zundert completer maken met additionele handige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop vind jij bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Wadenoijen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezede moeite. Deze extra modulestaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Tip: aquaria, spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Check in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module verzekert een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een laptop + viool. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk beschik je al over een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Zundert

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een kapotte telefoon en kosten voor medicatie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.200.000 tot wel €3.850.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,75 p/maand. Ga verder naar Independer afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zundert
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Denk aan aankopen die niet geleverd zijn & geschillen met de buren. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn grofweg 4 varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Module werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Module verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf circa €30,15 tot en met €32,75 p/maand in april 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Zundert afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering