Woonverzekering Yerseke Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €8,45 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Met behulp van deze website stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Yerseke. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle bekende bedrijven als bijv. BLG wonen en SNS die schade als gevolg van storm, brand, water, inbraak dekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Yerseke juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door bijv. brand, storm, water, diefstal, inbraak. Dit kan bijv. gaan om schade aan meubels. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als kapstok of petten? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Yerseke? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket zitten meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als ABN AMRO of Klaverblad zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Wijnandsrade verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-yerseke


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Reimerswaal? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn verzekerd. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Bekende hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als stormschade en vandalisme. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een fout in het elektriciteitsnet? Brand kan iedereen overkomen. De kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Yerseke is altijd een risico. Kerntrekken of Lock picking, er zijn allerlei opties. Schade vanwege inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis loopt via de opstalverzekering, en gestolen spullen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot en lekkage van leidingsystemen. Typische schade is een onbruikbare wasmachine. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt met jouw inboedel/opstalverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Bijvoorbeeld door missende dakpannen. Vaak resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €255.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Yerseke
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hieronder stuit je op meer informatie. Verzeker direct het huis in Yerseke probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle polissen die passen bij jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Yerseke

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: je kunt de woonverzekering in Yerseke completer maken met extra belangrijke aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Vierhouten afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen de moeite. Deze additionele verzekering is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: zaken als een aquarium of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Natuurlijk geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zeeland). Het betreft hier kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera & een verrekijker. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht hebben jullie al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Yerseke

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan personen. Onder andere een gebroken ruit en geneeskundige zorg. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.100.000 oplopend tot €4.300.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €2,90 (per maand). Check ook Buitenhuisdekking.

Rechtsbijstandverzekering Yerseke
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict over erfenis & als je iets overkomt in het verkeer. Dan kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden een aantal verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. salarisaanpassing)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over aankoop auto)

De maandelijkse premies verschillen enorm (vanaf zo’n €35,25 tot wel €25,20 p/maand in juni 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Yerseke op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering