Woonverzekering Vierhouten Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €5,80 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van deze pagina stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw woning in Vierhouten. Jouw woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle landelijke maatschappijen als bijv. Aon Direct en InShared die schade door o.a. inbraak, vandalisme, storm, bliksem verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Vierhouten april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door onder andere vandalisme, brand, storm, water, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. schade aan een vloerkleed. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op zaken als stoffering en Playstation? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Vierhouten? Start direct de vergelijkingstool. Meer en meer werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zie je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals De Goudse en ZLM zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Tzummarum verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-vierhouten


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Nunspeet? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn inbegrepen. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring en poging tot inbraak. Via een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of spelen met vuur? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Schade van jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Vierhouten is altijd een risico. Insluipen of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade vanwege diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw woning regel je via de opstal, en gestolen kostbaarheden worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekke dakgoot en een lekkende kraan. Het gevolg kan zijn defecte apparatuur. In veel gevallen worden de kosten betaald middels de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot dak. Meestal resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot circa €355.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Vierhouten
Direct een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hierna bekijk je meer informatie. Verzeker meteen jouw onderkomen in Vierhouten probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Vierhouten

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Vierhouten uitbreiden met meerdere praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder lees je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Sleen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie de moeite. Deze extra polis verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: zaken als een aquarium of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een tablet en een verrekijker. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs heb jij ook een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Vierhouten

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan vlekken op kleding + ziekenhuiskosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen staan jou bij van €900.000 tot €4.150.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €4,00 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Glasverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Vierhouten
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Denk aan erfrechtgeschillen of conflict over aankoop auto. Dan is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden enkele pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een bank)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (denk aan verhalen van schade)

De maandelijkse premies verschillen enorm (vanaf circa €30,10 oplopend tot €38,40 p/maand in april 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de modules, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Vierhouten op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering