Woonverzekering Tzummarum Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €9,85 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Dankzij de vergelijkingstool stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Tzummarum. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle erkende verzekeraars zoals Allianz en London Verzekeringen die schade als gevolg van bliksem, inbraak, brand, storm vergoeden.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Tzummarum juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is bijv. water, vandalisme, storm, diefstal, brand. Je kunt dan denken aan een stukke televisie. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als meubilair en haarföhn? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Tzummarum? Start meteen met à la minute’de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In een verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals ABN AMRO of Polis Direct zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Tegelen verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-tzummarum


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Franekeradeel? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn gedekt. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. De meeste hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. storm vanaf windkracht 7 en ontploffing. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of brandstichting? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Schade van jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Tzummarum is altijd een risico. De Bulgaarse methode of de babbeltruc, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost door een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis wordt afgehandeld via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Veel neerslag en een kapot aquarium. Typische schade is schade aan het dak. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd via de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de condities van de polis en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan een kapotte goot. Vaak resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot wel €480.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Tzummarum
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hier vind je bruikbare info. Verzeker direct jouw huis in Tzummarum zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Tzummarum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Tzummarum aanvullen met additionele praktische aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek je aanvullende info (of bekijk woonverzekering Schiermonnikoog afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen de moeite. Deze additionele verzekering staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: aquaria, spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een smartphone + kleding. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Tzummarum

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Denk dan aan behang dat moet worden vervangen of kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.250.000 tot wel €4.150.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,30 (betaling per maand). Wellicht interessant: Independer polis.

Rechtsbijstandverzekering Tzummarum
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij conflict met een keukenhandel & geschil over de uitkering. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit allerlei mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de buren)
 • Module verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf circa €29,20 tot en met €27,35 per maand in juli 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Tzummarum voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?