Woonverzekering Heukelom Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €8,95 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Met behulp van de vergelijkingstool tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Heukelom. Jouw woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle bekende aanbieders als bijv. Generali en Univé die schade door o.a. bliksem, storm, water, vandalisme vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Heukelom april 2024

Door middel van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld vandalisme, diefstal, brand, inbraak, water. Je kunt dan denken aan schade aan meubels. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als spelcomputers en petten? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Heukelom? Start meteen met à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zie je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Bruns ten Brink + ING zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Heel verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-heukelom


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Oisterwijk? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn verzekerd. Op basis daarvan zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als schade door wateroverlast en schade door regen. Dankzij een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een defect strijkapparaat? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Brandschade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Heukelom kan ook jou gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of de babbeltruc, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost naar aanleiding van diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan jouw woning regel je middels de opstal, en ontvreemde eigendommen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een overstroming en een lekkende leiding. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare wasmachine. In de regel wordt deze schade gedekt met jouw opstal- of inboedelverzekering. Open de condities van de polis en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Af en toe ondervinden we een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn missende dakpannen. Veelal gaat het om schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot circa €285.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Heukelom
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Op deze pagina stuit je op meer informatie. Verzeker à la minute de woning in Heukelom zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Heukelom

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Heukelom nog persoonlijker maken met een paar handige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand doorzoek jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Foxhol afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan vaak interessant. Deze mogelijke dekkingis er bij gebroken glas. Tip: zaken als een aquarium of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Check in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat en een kinderwagen. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Heukelom

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een vlek op een meubel en fysiotherapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.400.000 tot €3.750.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is er al vanaf €3,60 per maand. Bekijk ook BLG wonen polis.

Rechtsbijstandverzekering Heukelom
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan ontslag & bij een slecht uitgevoerde verbouwing. Dan is het erg fijn wanneer je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden enkele mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Module werk (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (vanaf zo’n €38,40 tot wel €31,25 per maand in april 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Heukelom online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering