Woonverzekering Ooltgensplaat Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €6,95 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Aan de hand van de vergelijkingstool ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Ooltgensplaat. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle landelijke verzekeraars zoals Generali en Turien en Co die schade veroorzaakt door brand, vandalisme, storm, inbraak afdekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Ooltgensplaat april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld water, vandalisme, inbraak, diefstal, storm. Dit kan bijv. gaan om gebroken servies. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als spelcomputers en matrassen? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Ooltgensplaat? Start à la minute’de vergelijkingstool. In de regel doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket zie je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allianz en Interpolis zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Noordbroek verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-ooltgensplaat


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Goeree-Overflakkee? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuur zijn afgedekt. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring of roet. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of brandstichting? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Ooltgensplaat is niet leuk, maar kan gebeuren. Openwrikken of een cilinder uittrekken, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade vanwege diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan de woningloopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een kapotte wasmachine en een lekkende kraan. Een mogelijke schadepost is kapotte apparatuur. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd via de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte dakpannen. Meestal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico die oploopt tot €580.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Ooltgensplaat
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hier vind je meer informatie. Verzeker meteen jouw onderkomen in Ooltgensplaat zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Ooltgensplaat

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Handig: je kunt de woonverzekering in Ooltgensplaat aanvullen met enkele nuttige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina vind je praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Meerlo afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze unieke verzekering betaalt uit bij gebroken glas. Tip: aquaria, spiegels en tablets tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Check in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een tablet + jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: dikwijls bezit jij al een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Ooltgensplaat

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan personen. Onder andere een kapotte vaas + kosten voor medicatie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.250.000 tot ruim €4.400.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,10 per maand. Bekijk ook ANWB pakket.

Rechtsbijstandverzekering Ooltgensplaat
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan geschil over ouderlijk gezag & schade of letsel in verkeer. Hierbij is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan allerlei opties.

 • Consumenten-module(bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. sociale wetgeving)
 • Module Wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (denk aan verkeersongeluk)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf circa €33,70 t/m €26,10 p/maand in april 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Ooltgensplaat online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?