Woonverzekering Tjerkwerd Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,05 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van deze website tref je de beste woonverzekering voor jouw woning in Tjerkwerd. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle erkende partijen zoals bijvoorbeeld Aegon en REAAL Verzekeringen die schade als gevolg van waterschade of brand verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Tjerkwerd juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door o.a. inbraak, diefstal, storm, water, brand. Dit kan bijv. gaan om contant geld en waardebonnen. Met inboedel bedoelen we alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als glas- en aardewerk en kleding? Op dit gebied zijn er drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Tjerkwerd? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als ANWB of London Verzekeringen faciliteren eigen pakket verzekeringen. Check ook: Strijen verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-tjerkwerd


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Súdwest-Fryslân? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuur zijn verzekerd. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als storm vanaf windkracht 7 en roet. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of vlam in de pan? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Brandschade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Diefstal in Tjerkwerd is altijd een risico. De Roemeense methode of de hengelmethode, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade door een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis loopt middels de opstal, en gestolen eigendommen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater of lekkage van leidingsystemen. Je kunt dan denken aan schade als schade aan de vloer. In veel gevallen wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de condities van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door een kapot dak. Meestal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot circa €285.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Tjerkwerd
Moeiteloos een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hieronder bekijk je een aantal stappen. Verzeker direct jouw woning in Tjerkwerd moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Tjerkwerd

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: men mag deze woonverzekering in Tjerkwerd completer maken met diverse interessante aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek je nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Sassenheim afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is dan aan te raden. Deze nieuwe dekkingbetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: aquaria, spiegels en tablets worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Wel gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). We spreken hier van kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een tablet en een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs hebben jullie al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Tjerkwerd

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer & kosten van een ziekenhuis. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen vergoeden bedragen variërend van €1.050.000 tot wel €4.600.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,25 per maand. Bekijk ook Zelf pakket.

Rechtsbijstandverzekering Tjerkwerd
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over erfenis of conflict over pensioenuitkeringen. Daarbij kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan allerlei mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. studiefinanciering)
 • Woon-module (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een automobilist)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €33,80 tot en met €31,55 p/maand in juni 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Tjerkwerd afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?