Woonverzekering Oldetrijne Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €9,05 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Dankzij onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Oldetrijne. Zo’n woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle landelijke verzekeraars als De Goudse en Reaal die schade door bijvoorbeeld water, inbraak, bliksem, vandalisme verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Oldetrijne april 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door storm, vandalisme, diefstal, inbraak, brand. Je moet dan denken aan bijv. een defecte TV. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals potten of hoeden? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Oldetrijne? Begin direct met direct de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals DAK + Klaverblad faciliteren deze pakket verzekeringen. Check ook: Nijmegen verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-oldetrijne


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Weststellingwerf? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een 2e woning zijn verzekerd. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door waterschade of roet. Bij een allrisk polis is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een oververhitte elektrische deken? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Brandschade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een diefstal in Oldetrijne kan ook jou gebeuren. Openwrikken of hengelen, er zijn allerlei opties. Schade door inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld middels de opstal, en gestolen spullen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige regenval of Een kapotte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is schade aan de vloer. In de regel wordt dit afgedekt via de inboedel- of opstalverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zo nu en dan ondervinden we een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door missende dakpannen. Vaak resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een hoger eigen risico oplopend tot €695.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Oldetrijne
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Onderstaand vind je bruikbare info. Verzeker à la minute het huis in Oldetrijne moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die rijmen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Oldetrijne

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Oldetrijne complementeren met verschillende interessante aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref je nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Marsum afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze nieuwe modulestaat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: een mooie spiegel en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Het betreft hier attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een mobiele telefoon of sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb je al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Oldetrijne

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet en kosten van een ziekenhuis. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen vergoeden bedragen vanaf €1.300.000 tot ruim €3.150.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,90 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: SNS afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Oldetrijne
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij geschil met de werkgever en conflict met een schadehersteller. In dit soort gevallen is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit allerlei pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met de gemeente)
 • Module werk (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer-module (bijv. terugvorderen van schade)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf €36,95 tot en met €37,80 per maand in april 2024). Deze prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Oldetrijne online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering